Mad Max: Fury Road (Vehicles)

 

 

© 2015 ArjoFrank Fotografie

 

De Mad Max: Fury Road (Vehicles) gepresenteerd door Sander Lantinga en Coen Swijnenberg tijdens de AutoRAI 2015 in Amsterdam.

De Interceptor, de beroemde XB Ford Falcon coupe van hoofdpersoon Max Rocktansky (Tom Hardy) en The Nuxcar, de Chevrolet 5-deurs coupe van het karakter Nux (Nicholas Hoult) waren donderdag 23 april bij de entree van Amsterdam RAI.

De voertuigen in MAD MAX: FURY ROAD spelen een belangrijke rol in de film en ieder voertuig heeft zijn eigen karakter en doel. In de film komen ongeveer 150 verschillende auto’s voor, die ontworpen en gebouwd zijn door production designer Colin Gibson en zijn team. De voertuigen zijn speciaal gemaakt om maanden lang de ruige woestijn van Namibie te kunnen trotseren tijdens de opnames van de film.
Regisseur George Miller, bedenker van het postapocalyptische genre en meesterbrein achter de legendarische Mad Max-cyclus, komt met “Mad Max: Fury Road”. Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de ‘Road Warrior’, Max Rockatansky (Tom Hardy).
Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door Furiosa (Theron), door de woestenij trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.

De hoofdrollen in deze nieuwe Mad Max-film worden gespeeld door Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”) als Mad Max, Oscar-winnares Charlize Theron (“Monster,” “Prometheus”) als Furiosa en Nicholas Hoult (“X-Men: Days of Future Past”) als Nux.

 

 

 

 

Première

 

Actueel »
Direct naar de meest recente foto's van galapremières.

 

Overzicht »
Direct naar het premièreoverzicht.

 

 

Presentatie

 

Actueel »
Direct naar de meest recente foto's van feestelijke presentaties.

 

 

Mad Max: Fury Road (Vehicles) »
Onthulling van auto's uit Mad Max: Fury Road op 23 april 2015 tijdens de AutoRai 2015, Amsterdam.

 

Rembrandt Awards 2015 »
Uitreiking van de Rembrandt Awards 2015 op 19 april 2015 in Hampshire Hotel American, Amsterdam.

 

Minions »
Castpresentatie op 14 april 2015 in Pathé Tuschinski, Amsterdam.

 

De Helleveeg »
Castpresentatie op 17 maart 2015 in Vondelpark CS, Amsterdam.

 

Platina Film voor Michiel de Ruyter »
Uitreiking van de platina film voor het bereiken van 400.000 bezoekers naar Michiel de Ruyter, in Het Scheepsmuseum, Amsterdam.

 

Mees Kees op de Planken »
Perspresentatie op 13 november 2014 in hotel The Grand, Amsterdam.

 

Gala van de Nederlandse Film »
Uitreiking van de Gouden Kalveren op 3 oktober 2014 in TivoliVredenburg, Utrecht.

 

Onthulling Gouden tegels »
Onthulling Gouden tegels van Gouden Kalf winnaars 2013 op 30 september 2014 in de Vinkenburgstraat, Utrecht.

 

Top 3 UPC Publieksfilm »
Nominaties UPC Gouden Kalf beste Publieksfilm op 25 september 2014 tijdens het Nederlands Film Festival in TivoliVredenburg, Utrecht.

 

Publieke Werken »
Castpresentatie op 17 september 2014 in het Victoria Hotel, Amsterdam.

 

 

 

ArjoFrank Fotografie